Foden

Pas på dine fødder

Du har kun de to

Fodpleje der giver dig flotte og sunde fødder​

Ønsker du sunde fødder? Så anbefales, at du går en tur til fodterapeut. Regelmæssig fodpleje kan nemlig hjælpe dig med at forebygge en lang række forskellige problemer, sådan at du i fremtiden både kan gå og løbe, uden at du behøver at sende dine fødder en tanke. Ville det ikke være dejligt?

Sunde fødder er bestemt ikke en selvfølge, og derfor er en fodbehandlingfra tid til anden en rigtig god idé. Leder du efter en dygtig fodplejer i nærheden af Toftlund, Agerskov, Bevtoft, Gram eller Arrild, så kan du med stor fordel vælge at besøge Toftlund fodterapi, Danavej 17 Beliggende Toftlund Sundhedhus.

Har du nedgroede negle?

Har du en eller flere nedgroede negle, er det vigtigt, at du får behandling så hurtigt som muligt. Dette er for at forebygge eventuelle infektioner i dine tæer forårsaget af indgroede negle.

Jeg kan hjælpe dig med hurtigt at få lindret dine smerter. Dette sker ved, at jeg fremstiller tynde bøjler af stål, som vi sætter på den pågældende negl. Bøjlen har herefter til formål at rette neglen langsomt op, så den kommer tilbage til sin naturlige form.

Går du skævt, eller har du en fejlstilling?

Mange har en tendens til at gå skævt, når de enten går eller løber, ligesom der også er mange, der har en fejlstilling i deres fødder, uden at de er klar over det.

Behandling og pleje af dine fødder

Behandling og pleje af fødder kan have et skønhedsmæssigt formål for at sikre dig bløde og flotte fødder, men en fodpleje og tilhørende behandling af dine fødder kan også være behjælpelig i forbindelse med blandt andet:

  • Diabetes
  • Nedgroede negle
  • Gigt
  • Arvæv

Hos Toftlund Fodterapi tager der om alle former for fodproblematikker, så kig endelig forbi eller kontakt klinikken pr. telefon eller online for at booke en tid.

I forbindelse med en professionel behandling få du information om, hvordan du bedst plejer dine fødder fremadrettet, hvad end det måtte være af sundhedsmæssige årsager eller blot skønhedsmæssige årsager.

Begge dele kan komme til udtryk på forskellige måder. Det kan for eksempel komme til udtryk i form af smerter i ryggen. I så fald kan det være nødvendigt at have de rette indlæg i skoene, og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan for eksempel fremstille individuelle indlæg, der passer til din fod.

Har du meget hård hud?

Hård hud er noget, som mange plages af, men det er ikke normalt. Faktisk er det et advarselstegn, og det er kroppens eget forsvar mod fejlbelastning og tryk. Derfor er det ikke tilstrækkeligt blot at fjerne den hårde hud. Det er vigtigt at finde årsagen hertil, så du fremover kan undgå problemet.

Jeg kan for eksempel foretage en grundig forundersøgelse og analyse af din gang, så vi kan fremstille individuelle indlæg til dine sko. Du skal blot kigge forbi Toftlund fodterapi og fortælle om dine udfordringer, så hjælper jeg dig med den rette fodpleje.

Tilskud til din fodbehandling

Din læge har mulighed for at henvise dig til en behandling hos en fodterapeut med tilskud fra den offentlige sygesikring. Dette kan være i forbindelse med, at lægen vurderer, at der er tale om deciderede sundhedsmæssige årsager, hvor det er lægens skøn, at fodpleje og behandling er det rigtige. I så fald har du mulighed for at opnå en billigere pris på din fodbehandling, fordi du netop får tilskud fra den offentlige sygesikring til behandlingen.

Kontakt os og hør mere

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig med dine udfordringer, du altid meget velkommen til at kontakte mig enten ved at ringe til os på telefon50 55 94 04 eller ved at skrive til vores e-mail fod@toftlund-fodterapi.dk

Derudover er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at besøge min klinik i Toftlund.